Online-les in alle vestigingen van CON

Sinds 7 maart is het CON begonnen met het pilotproject van “Chinese leren op afstand”. Na twee weken online-proeflessen hebben wij veel positieve feedback gekregen van de leerlingen en hun ouders. Het online-meeting programma dat wij gebruiken bezit zeer geavanceerde technologie. Het is makkelijk te gebruiken en is van hoge kwaliteit, het geeft audio en video goed en effectief weer, zelfs met een minder goede internet-verbinding.  Het is compatibel met computer, tablet, mobiel en TV-box. 

Alle docenten van onze school hebben 2-3 weken intensieve training gehad en zijn in staat om het programma efficiënt te beheersen. Het gebruik maken van multimedia-technologie om les op afstand te geven is een grote trend in de toekomst. Het CON is een van de weinig Chinese scholen die dit aan durven en er ook mee succes hebben kunnen boeken. 

Het goede nieuws is: alle ouders die het volledige lesgeld van het tweede semester hebben betaald krijgen automatisch 60 euro korting, die je binnen een jaar kan gebruiken. Als je nog niet betaald hebt, hoef je slechts 135 euro te betalen om het tweede semester (in totaal 15x les) af te ronden. 

CON is nu open voor de inschrijving voor de online-lessen. Voor meer informatie kan je ons bellen op 06-18880002.     

Het rooster van de online-lessen voor maart - juni 2020 kun je hier downloaden.     

 

Les tijd

10:00-11:00 rond 45 min.

11:00-12:00 rond 45 min.

12:00-13:00 rond 45 min.