Zhang Hongjing 1409Jane is afgestudeerd aan de Universiteit van Beijing. Sinds 1998 doceert zij Chinees in Nederland. Zij is vaak naar Beijing en Taipei geweest om trainingen voor overzeese docenten te volgen. In 2006 heeft zij de "Mandarin Proficiency Level I" (het hoogste niveau) behaald. Het is een missie voor haar om de Chinese taal en cultuur over te brengen, en Chinese cursussen met hoge kwaliteit aan kinderen en volwassenen te verzorgen. In 2006 heeft zij de "Chinese College Nederland" (CCN) opgericht die gericht op studenten van niet Chinese afkomst. In 2011 heeft zij, samen met haar team, het "Chinees Onderwijscentrum Nederland" (CON) gestart voor kinderen en jongeren met Chinese afkomst. Het CON is momenteel gevestigd in drie steden met meer dan 500 leerlingen.

Choi ShuKinMeneer Choi is afgestudeerd aan de faculteit Chinees van Taiwan Normal University. Hij woont sinds 1978 in Nederland en werkt hard aan het voortzetten en promoten van de Chinese cultuur en sport in het buitenland. Hij heeft verschillende functies gehad, o.a. directeur van een Chinese school, Algemene directeur van de Nederlandse vestiging van Sing Tao Daily Europese Editie, voorzitter van Chinese Sport Federatie Nederland. Hij heeft diverse prijzen en titels gekregen, zoals Zilver Medaille voor Overzees Chinees Onderwijs, Excellent Overzeese Chinese Docent, Onderscheiding voor Chinees Onderwijs Lifetime Achievement, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Nu is hij een bestuurslid van Stichting Chinees Onderwijs in Nederland en de Erevoorzitter van Chinese Sport Federatie Nederland.

Zhang Wen2Wen is verantwoordelijk voor de administratie en het lesgeven. Zij is afgestudeerd met de opleiding Asian Business Management aan de Hogeschool Rotterdam, daarna heeft zij drie jaar gestudeerd op de Leiden Universiteit en haar bachelor in Sinologie behaald. Sinds 2007 geeft zij Chinese les op een aantal Nederlandse middelbare scholen en basisscholen.  In 2010 heeft zij het certificaat Gerechtstolken behaald en is zij een beëdigde tolk Chinees - Nederlands. In 2015 heeft zij deelgenomen aan de training “Certificaat Vakdocent Chinees” en heeft het certificaat van het hoogste niveau gehaald. Daarnaast is zij ook een Chinese gerechtstolk en literaire vertaler.

Guo Li 1409Lily is afgestudeerd aan de Beijing Normal Universiteit. Vanaf 1992 werkt zij als Chinese docent in Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring met lesgeven aan cursisten van verschillende leeftijden, heeft Lily haar eigen methode ontwikkeld, vooral op het gebied van de fonetische training. Ze is in het bezit van het certificaat "Mandarin Proficiency Level I" (het hoogste niveau). In 2007 en 2017 heeft zij de prijs van "Excellent Overseas Chinese Teacher" ontvangen van de Chinese overheid. Sinds 2009 geeft zij ook les aan de volwassenen bij de CCN. Vanaf het begin van het CON heeft Lily naast het lesgeven ook andere taken zoals begeleiding en coördinatie van nieuwe docenten op de vestiging in Amsterdam.