Leraren van Chinees Onderwijscentrum Nederland doen mee om de wereldwijde jeugd spraakwedstrijd te promoten!

Wij wensen iedereen veel succes met de Olympische Winter Spelen in Beijing. Ook wensen wij alle Chinese en Nederlandse sporters een goede prestatie!

 

Op 19 juni 2021 heeft het Chinese Onderwijscentrum (CON) de HSK-examens in Amsterdam, in samenwerking met het Confucius Instituut Groningen, georganiseerd. Dit doet het CON meestal twee keer per jaar. Vanwege het coronavirus is het in dit jaar maar een keer geworden.

HSK210619A

Als extra service voor onze eigen studenten, heeft het CON hen geholpen met de aanmelding en de voorbereiding. Het CON print bijvoorbeeld het admission ticket uit en leent de speciale 2B-potloden uit. Als de HSK-certificaten gereed zijn, worden ze ook door ons persoonlijk uitgedeeld of naar de studenten verstuurd.

HSK210619C

Ongeveer 130 studenten hebben dit keer meegedaan aan de HSK-examens, van niveau 1 t/m 6. Niet alleen de CON-studenten, maar ook veel andere studenten uit heel Nederland zijn naar Amsterdam gekomen.

HSK210619D

Wil je ook de Chinese les bij ons volgen, kan je voor onze zomercursus of het herfstsemester inschrijven.
De website is: www.chineesvoorkinderen.nl

HSK210619E

 

Van A tot Z is het Latijnse alfabet. De Chinese taal werkt heel anders!
In het interview van Omroep Flevoland gaat decaan van het Chinees Onderwijscentrum, die ook een bestuurslid is van Chinese College, alles vertellen over de taal!

Heb je je altijd afgevraagd, Hoe moeilijk is het Chinees? Hoe begin je met het leren van Chinees? Welke methodes gebruik je? Hoe lang doe je er als Nederlander over om vloeiend Chinees te leren? Zijn er dingen die overeenkomen in de Nederlandse en Chinese taal?
Klik snel op het filmpje en luister maar naar haar!