Chinees Onderwijscentrum Nederland (CON) is een innovatieve instelling die de missie heeft om Chineessprekende talenten aan de Nederlandse maatschappij te leveren. De Chinese taal en cultuur wordt gegeven door middel van een gemoderniseerde aanpak met hoge kwaliteit. Alle docenten van de instelling zijn afgestudeerd aan beroemde universiteiten. Zij hebben jarenlange ervaring in het lesgeven, bovendien zijn zij ook goed in het lesgeven met gebruik van multimedia. Alle Chinese cursisten hebben ook kans om deel te nemen aan de door de Chinese overheid gesponsorde zomerkampen in China.

De drie vestigingen van CON in Almere, Amsterdam en Utrecht zijn makkelijk bereikbaar en het parkeren is kosteloos. Elk leslokaal is voorzien van een multimedia-installatie. 

Onze doelgroep is kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar.

Online-les in alle vestigingen van CON

Sinds 7 maart is het CON begonnen met het pilotproject van “Chinese leren op afstand”. Na twee weken online-proeflessen hebben wij veel positieve feedback gekregen van de leerlingen en hun ouders. Het online-meeting programma dat wij gebruiken bezit zeer geavanceerde technologie. Het is makkelijk te gebruiken en is van hoge kwaliteit, het geeft audio en video goed en effectief weer, zelfs met een minder goede internet-verbinding.  Het is compatibel met computer, tablet, mobiel en TV-box. 

Alle docenten van onze school hebben 2-3 weken intensieve training gehad en zijn in staat om het programma efficiënt te beheersen. Het gebruik maken van multimedia-technologie om les op afstand te geven is een grote trend in de toekomst. Het CON is een van de weinig Chinese scholen die dit aan durven en er ook mee succes hebben kunnen boeken. 

Het goede nieuws is: alle ouders die het volledige lesgeld van het tweede semester hebben betaald krijgen automatisch 60 euro korting, die je binnen een jaar kan gebruiken. Als je nog niet betaald hebt, hoef je slechts 135 euro te betalen om het tweede semester (in totaal 15x les) af te ronden. 

CON is nu open voor de inschrijving voor de online-lessen. Voor meer informatie kan je ons bellen op 06-18880002.     

Het rooster van de online-lessen voor maart - juni 2020 kun je hier downloaden.     

 

Les tijd

10:00-11:00 rond 45 min.

11:00-12:00 rond 45 min.

12:00-13:00 rond 45 min.

 

网课时间: 

10:00-11:00 第一节课;约 45 分钟   11:00-12:00 第二节课;约 45 分钟   12:00-13:00 第三节课;约 45 分钟 

 

SC2020p     SC2020r

Leraren van Chinees Onderwijscentrum Nederland doen mee om de wereldwijde jeugd spraakwedstrijd te promoten!

RTL4 Nieuws rapportage op het Chinees Onderwijscentrum Nederland.

Nǐ hǎo Hélán! Oftewel 'Hallo Nederland!' Deze Chinese zin kennen steeds meer mensen uit hun hoofd, want het Chinees is in opkomst. Steeds meer mensen melden zich aan voor Chinese taalcursussen en leerlingen doen vaker een examen Chinees op school. "Er is ook meer interesse van Nederlanders zonder Chinese familie."

Almere:       A. Boekenweg 3, 1333 VD Almere (Ooostvaarders College, gratis parkeren)


Amsterdam:   De Cuserstraat 3, 1081 CK Amsterdam Buitenveldert (CSB, gratis parkeren)
(Metro 51, Tram 5 Boshuizenstraat; Buslijn 62, 142, 170, 199 De Cuserstraat)

Utrecht:   Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht (Leidsche Rijn College, gratis parkeren)
(Buslijn 28 Korianderstraat)