Chinees Onderwijscentrum Nederland (CON) is een innovatieve instelling die de missie heeft om Chineessprekende talenten aan de Nederlandse maatschappij te leveren. De Chinese taal en cultuur wordt gegeven door middel van een gemoderniseerde aanpak met hoge kwaliteit. Alle docenten van de instelling zijn afgestudeerd aan beroemde universiteiten. Zij hebben jarenlange ervaring in het lesgeven, bovendien zijn zij ook goed in het lesgeven met gebruik van multimedia. Alle Chinese cursisten hebben ook kans om deel te nemen aan de zomerkampen in China.

De drie vestigingen van CON in Almere, Amsterdam en Utrecht zijn makkelijk bereikbaar en het parkeren is kosteloos. Elk leslokaal is voorzien van een multimedia-installatie. 

Onze doelgroep is kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar.

De tieners en volwassenen die vanaf begin het Chinees leren willen, kunnen les volgen bij onze andere afdeling: www.chinesecollege.nl

Nieuw schooljaar 2022-2023
Fysieke les op alle locatie (Amsterdam, Almere en Utrecht)


De eerste schooldag start op 3/4 september 2022
Fysieke les op zaterdag en online-les op zondag.

Online inschrijving: het inschrijfformulier gaat per 1 juni 2022 open.

RTL4 Nieuws rapportage op het Chinees Onderwijscentrum Nederland.

Nǐ hǎo Hélán! Oftewel 'Hallo Nederland!' Deze Chinese zin kennen steeds meer mensen uit hun hoofd, want het Chinees is in opkomst. Steeds meer mensen melden zich aan voor Chinese taalcursussen en leerlingen doen vaker een examen Chinees op school. "Er is ook meer interesse van Nederlanders zonder Chinese familie."

Almere: A. Boekenweg 3, 1333 VD Almere (Ooostvaarders College, gratis parkeren)


Amsterdam: De Cuserstraat 3, 1081 CK Amsterdam Buitenveldert (CSB, gratis parkeren)
(Metro 51, Tram 5 Boshuizenstraat; Buslijn 62, 142, 170, 199 De Cuserstraat)

Utrecht: Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht (Leidsche Rijn College, gratis parkeren)
(Buslijn 28 Korianderstraat)