Guo Li 1409Lily is afgestudeerd aan de Beijing Normal Universiteit. Vanaf 1992 werkt zij als Chinese docent in Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring met lesgeven aan cursisten van verschillende leeftijden, heeft zij haar eigen methode ontwikkeld, vooral op het gebied van de fonetische training. Ze is in het bezit van het certificaat "Mandarin Proficiency Level I" (het hoogste niveau). In 2008 heeft zij de prijs van "Excellent Overseas Chinese Teacher" ontvangen van de Chinese overheid. Van 2009 tot heden geeft zij ook les aan de volwassenen bij de CCN. Vanaf het begin van het CON heeft zij naast het doceren aan Mandarijn groep 1A, ook andere taken zoals begeleiding en coördinatie van nieuwe docenten op de vestiging in Amsterdam.

Li J 1409Jing is geboren in Shanghai en woont ruim 20 jaar in Nederland. Zij doet elke week buitenschoolse begeleidingswerk op een Nederlandse basisschool. Zij spreekt vloeiend Chinees, Japans en Nederlands en weet heel goed wat een kind wil. Zij is liefdevol en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Momenteel is zij docent van onze kleutergroep, van kinderen van 4-6 jaar van verschillende nationaliteiten. Met behulp van spelletjes , kinderliedjes, knutselwerk en video zorgt juf Jing dat de kinderen steeds nieuwsgieriger worden en haar graag na willen zeggen. Op deze manier leren zij in een ontspannen sfeer simpele dagelijkse conversaties. Juf Jing gelooft: als je het leuk vindt, leer je het snelst!

Xu Haixin 102016

Haixin is afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool. In 2014 heeft zij IPA International Chinese Teacher Qualification Certificate, high level” behaald. Zij kan het de Chinese taal goed uitleggen met voorbeelden en moedigt haar leerlingen aan om vaker te spreken en oefenen. Haixin komt uit Guangzhou en spreekt vloeiend Kantonees en Mandarijn. Vanaf 1 december 2018 is zij verantwoordelijk voor de Kantonese afdeling.