Zhang Wen2Wen is decaan van de vestiging in Almere en zij is verantwoordelijk voor de administratie en het lesgeven. Zij is afgestudeerd met de opleiding Asian Business Management aan de Hogeschool Rotterdam, daarna heeft zij drie jaar gestudeerd op de Leiden Universiteit en haar bachelor in Sinologie behaald. Sinds 2007 geeft zij Chinese les op een aantal Nederlandse middelbare scholen en basisscholen. Daarnaast heeft ze ook allerlei werkzaamheden gedaan bij commerciële en non-profit organisaties, zoals freelance vertalen van Chinees - Nederlands, artikelen schrijven, etc. In 2010 heeft zij het certificaat Gerechtstolken behaald en is zij een beëdigde tolk Chinees - Nederlands. In 2015 heeft zij deelgenomen aan de training “Certificaat Vakdocent Chinees” en heeft het certificaat van het hoogste niveau gehaald.

Du JiayueJiayue is afgestudeerd aan de Shanghai Normal University en zij is in het bezit van het certificaat "Mandarin Proficiency Level 2A". Zij werkte als docent zes jaar lang op een basisschool in het Xuhui District in Shanghai en daarom heeft zij veel ervaring met het lesgeven en is zij ook bekend met kinderpsychologie. Zij is naar Nederland gekomen om met haar man te herenigen. Wanneer zij het Chinees aan haar eigen kinderen begon te geven, was zij er van bewust geworden hoe moeilijk het is voor kinderen om het Chinees buiten China te leren. Zij besteedt veel tijd en moeite om te experimenteren met nieuwe methodes zodat de lokale kinderen het Chinees als tweede taal makkelijk kunnen leren.

Fang Lingyun 1709Lingyun studeerde af aan Shandong Universiteit van Wetenschap en Technologie, in Engelse taal en literatuur. Ze spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Ze heeft rijke ervaringen en passie in het Chinees lesgeven in Nederland. Haar leerlingen worden behandeld met zorg, geduld en verantwoordelijkheid. Zij vindt dat het heel belangrijk is om studenten te leren volgens hun bekwaamheid en hen aan te moedigen om voortdurend vooruitgang te boeken.

Lin Qing 3Qing is afgestudeerd van aan Shanghai East China Normal University en zij heeft een Master-titel in Ecologie behaald. Tijdens haar studie gaf zij al les. Zij heeft een hart voor het promoten van Chinese taal en cultuur. Verder is zij ook in het bezit van het certificaat van “Internationaal Erkende Senior Docent Chinees” en het certificaat van “accordeon niveau 7”. Qing is zeer goed in het lesgeven met behulp van multimedia, spelletjes en versjes. Hierdoor krijgen de leerlingen steeds meer interesse om het Chinees te leren. Zij is van mening dat elke leerling een eigen aanpak en methode nodig heeft om te leren. Om haar eigen kwaliteit en kennis op peil te houden doet zij vaak mee met allerlei trainingen voor het Chinese onderwijs. In 2015 heeft zij deelgenomen aan de training “Certificaat Vakdocent Chinees” en heeft het certificaat van het hoogste niveau gehaald.

Peng Xiaojing 1709Xiaojing komt uit Shandong, en zij heeft tijdens haar studie het certificaat "Mandarin Proficiency Level 2A" behaald. Zij heeft meerder talen zoals Japans en Duits gestudeerd. Graag wil zij haar eigen ervaring op het gebied van het leren van een vreemde taal met haar leerlingen delen en hen helpen de Chinese taal en cultuur te begrijpen.

Wang Yu 1709Yu is in China geboren en groeide op in Hong Kong. Zij beheerst de Chinese taal in het manderijns en cantonees. Zij heeft als docente manderijn in Hong Kong les gegeven. Nadat ze zich vestigde in Nederland begreep ze, dat het heel belangrijk is, dat je als Chinees zijnde de Chinese taal moet kunnen. Zij vindt dat bij het opvoeden van kinderen het belangrijk is dat je tegelijkertijd ook de normen en waarden meegeeft.

Alm1906 Zhang ZhenZhen is afgestudeerd aan de Ocean University of China met een bachelor in farmacie en een master “Academie voor Militaire Medische Wetenschappen in farmacie”. Ze heeft online Chinees gegeven aan studenten uit verschillende landen en leeftijden en pleit voor lesgeven in overeenstemming met hun eigen aanleg en vaardigheden, en leren door bemoediging, Zhen gelooft dat Chinees leren niet alleen gaat over het leren van een taal, maar ook over het leren van de cultuur en het begrijpen van de geschiedenis van een land.